Dansk Sejlunion10. september 2018 12:14 af Flemming Ø. Pedersen

blivsejler.dk viser vej til klubbens tilbud

Dansk Sejlunions blivsejler-stand ved VM i Aarhus i august. Foto: Helene Silkjær

blivsejler.dk er Dansk Sejlunions nye miniguide, der fortæller danskerne om sejlklubbernes mange aktivitetstilbud. Klubber kan bruge blivsejler.dk til at rekruttere nye medlemmer.

Masser af danskere drømmer om at komme på vandet – men mange ved ikke, hvordan de kommer i gang. Derfor handler det om at afkorte vejen mellem den nysgerrigere måske-sejler og sejlklubbernes mange aktivitetstilbud for børn, unge og voksne.

Netop denne udfordring er afsættet for Dansk Sejlunions nye kampagne – blivsejler.dk.

Hvilken sejler er du?
blivsejler.dk hjælper danskerne med at finde deres rette ”hylde” i sejlsporten. Det foregår via en nem og hurtig online-test, hvor testpersonerne får svar på, om de er mest til joller, sejlbåde, windsurf, SUP osv.

Testen fører videre til brugervenlige begynderguides - og til sidst er der henvisninger til sejlklubber med konkrete tilbud om fx sejlerskole eller jollesejlads for børn og unge.

Prøv blivsejlers online-test her 

blivsejler-kampagnen blev præsenteret for alle, der lagde vejen forbi Dansk Sejlunions stand på havnen under VM i Aarhus. Den synlige tilstedeværelse på havnepladsen blev fulgt op af promovering af kampagnen på sociale medier.

Også medierne fik øjnene op for kampagnen med omtale i bl.a. Århus Stiftstidende og Fyens Stifstidende foruden et indslag i TV 2 Nyhederne.

blivsejler.dk havde i kampagneperioden på 10 dage over 2300 besøgende, hvoraf godt 1500 kastede sig ud i sejlertesten.

Brug blivsejler.dk i klubben
blivsejler.dk er et værktøj, som klubberne også aktivt kan benytte ved fx åbent hus-arrangementer. Især kan sejlertesten være en god indgangsvinkel i snakken med de besøgende.

Med erfaringerne fra kampagnen under VM vil Dansk Sejlunion fortsat udvikle på blivsejler-konceptet - og gøre det til at stadigt stærkere værktøj i relation til at skabe synlighed om sejlklubbernes tilbud.

Få mere at vide om mulighederne med blivsejler.dk ved at kontakte Joakim Rechnitzer, Dansk Sejlunion, joakim@sejlsport.dk