Dansk Sejlunion2. marts 2017 13:13 af Flemming Ø. Pedersen

Mød Line Markert på BOAT SHOW lørdag

På lørdag den 4. marts kl. 12-14 kan du møde Dansk Sejlunions kommende formand. Kom og hils på - og stil spørgsmål - til Line Markert på Dansk Sejlunions stand i Hal E.

Hvad skal Dansk Sejlunion fokusere på de kommende år? Hvor skal indsatsen øges - og hvor skal man holde igen?

Det er blot et par af de centrale spørgsmål, som Line Markert skal forholde sig til, når hun efter Dansk Sejlunions generalforsamling den 18. marts tager plads i formandsstolen som afløser for nuværende formand, Hans Natorp.

Hvis du har en holdning om Dansk Sejlunion, du gerne vil tilkendegive - eller et spørgsmål, du brænder for at stille sejlunionens kommende formand, så har du en oplagt mulighed på BOAT SHOW 2017...

lørdag den 4. marts, kl. 12 - 14, hvor du kan møde Line Markert på Dansk Sejlunions stand i Hal E.

Line Market kommer til Fredericia for at tale om sejlsportpolitik, prioriteringer og visioner - med alle, der har noget på hjerte, og som lægger vejen forbi Hal E.

Selv om du ikke er på BOAT SHOW, kan du alligevel stille spørgsmål til Line - blot send spørgsmålet på mail til presse@sejlsport.dk (alle svar bliver publiceret efter Boat Show). 

På rundtur i kredsene
BOAT SHOW er langt fra eneste mulighed for at tale sejlsport med Line Markert. I perioden fra januar og frem til generalforsamlingen, 18. marts, er hun på rundtur til de 13 kredse for at møde klubber og sejlere - og høre nærmere om tanker og ideer.