Dansk Sejlunion25. juli 2015 10:00 af Flemming Ø. Pedersen

Få rabat på vindmålere fra Vaavud

Vaavuds to vindmålere - Sleipnir (tv) og Mjolnir (th)

Ny aftale sikrer, at du som medlem af en klub i Dansk Sejlunion får 15 procent rabat på køb af de prisvindende vindmålere til smartphones fra danske Vaavud.

Med vindmålere fra Vaavud kan du lave præcise målinger af vinden med din smartphone. Målingerne bliver automatisk delt anonymt med andre brugere i den gratis Vaavud app.

På den måde kan du få glæde af andre sejleres vindmålinger, før du selv rigger til og står til søs – ligesom dine målinger fra vandet er værdifuldt input for andre. App'en indeholder desuden en log over dine vindmålinger, så du altid kan se din historik. 

Sådan får du en Vaavud vindmåler med rabat:

  1. Log ind på mit.sejlsport.dk og find rabatkoden til Vaavuds webshop
  2. Gå ind på Vaavuds webshop, vælg din ønskede vindmåler og indtast rabatkoden

Vaavud vindmålere fås i to modeller:

Mjolnir er en omnidirektional vindmåler med traditionelle kopper, som giver dig mulighed for at lave en præcis måling af vindhastighed, uanset hvilken retning du drejer den i. Den er samtidig utrolig robust. Mjolnir var verdens første vindmåler til smartphones. 

Spleipnir er ligeledes en omnidirektional vindmåler, men udviklet med blade i stedet for kopper, hvilket gør den i stand til at lave præcise målinger af både vindhastighed og vindretning. Sleipnir er verdens første håndholdte vindmåler, som kan måle vindretningen.

Begge vindmålere måler med en præcision på +/- 4 procent og passer til iPhones og de fleste nyere Android-telefoner. Begge vindmålere bliver leveret med en praktisk opbevaringspose i neopren.