Dansk Sejlunion20. september 2014 21:59 af Flemming Ø. Pedersen

Høgh: Sjovt at være med - men ingen nye OL-planer

Flemming Ø. Pedersen
Foto: Flemming Ø. Pedersen

Jonas Høgh-Christensen indfriede målet om at sikre den danske OL-plads i Finnjollen.

Hos Finnjollerne blev lørdagens to planlagte sejladser ikke til noget. Dermed slutter Jonas Høgh-Christensen som bedste dansker på en samlet 11. plads – nok til at sikre en dansk Finnjolle ved legene i Rio, hvilket var målet med hans VM-deltagelse.

”Det har været sjovt at være med. Jeg nyder at konkurrere mod de her gutter. De har trænet hårdt, og det har jeg godt kunnet mærke,” sagde Jonas Høgh-Christensen og fortsatte:

”Samlet set er det gået ok. Vi har kvalificeret nationen, dét var det vigtigste. Egentlig synes jeg ikke, jeg har sejlet et specielt godt stævne. Fysisk er det gået overraskende godt, til gengæld har jeg lavet en del taktiske fejl undervejs.”

Ingen OL-planer
Høgh har ingen videre planer om at genoptage karrieren – heller ikke efter VM-oplevelsen.

”Jeg kan ikke se, hvordan det kan hænge sammen. Jeg vil ikke udelukke, at det kan ændre sig, men fokus i mit liv er på andre ting end sejlads,” sagde Jonas Høgh-Christensen.