Dansk Sejlunion24. august 2014 15:35 af Flemming Ø. Pedersen

Roskilde Sejlklub vinder tredje ligastævne

Glimt fra sidste sejlads i Hellerup. Roskilde Sejlklub med den lilla gennaker bliver toer efter KDY - nok til at vinde stævnet. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

Roskilde og Hellerup var søndag i tæt duel om sejren. Føringen skiftede flere gange – til sidst med Roskilde øverst.

Roskilde Sejlklub blev søndag den tredje klub, der vinder et stævne i Sejlsportsligaen. Nok førte klubben fra domkirkebyen ved indgangen til søndag, men Hellerup kom tæt på – og bragte sig tilmed i spidsen med en time tilbage af stævnet.

Men en tyvstart i Hellerups sidste sejlads kostede dyrt i form af en 5. plads. I den efterfølgende sejlads – stævnets allersidste – sejlede Roskilde en 2. plads hjem. Nok til igen at overtage spidsen.

Dermed var sejren ved stævnet hjemme for Roskilde Sejlklub - med i alt 57 point.

Hellerup Sejlklub kan med 54 point glæde sig over en 2. plads ved stævnet, hvilket konsoliderer klubbens føring i den samlede stilling i Sejlsportsligaen. Meget skal gå galt, hvis ikke Hellerup om to uger i Aarhus tager den første DM-titel i Sejlsportsligaen. 

Skovshoved Sejlklub opnåede for første gang en podieplads ved et ligastævne. Klubbens 53 point var ét flere end Aabenraa Sejlclub på 4. pladsen.  

Se alle resultater på Sejlsportsligaen.dk