Dansk Sejlunion28. maj 2014 11:11 af Flemming Ø. Pedersen

Livetracking på Sejlsportsligaens ny hjemmeside

Sejlsportsligaen.dk samler nyheder, resultater og baggrundsviden om ligaen. Tracking og streaming fra ligasejladserne kan følges live på hjemmesiden.

Sejlsportsligaen.dk bliver det centrale omdrejningspunkt for al kommunikation og formidling i forbindelse med Sejlsportsligaen. Den ny hjemmeside, som Dansk Sejlunion nu kan præsentere, vil indeholde nyheder, resultater og information om alt, hvad der rører sig i ligaen.

Ydermere vil samtlige sejladser – fra fredag kl. 14.00 – kunne følges live på tracking via sejlsportsligaen.dk. Der vil også være livestreaming fra de afgørende sejladser.

”Vi er stolte af at have indgået en treårig samarbejdsaftale med SAP om levering af resultatservice og tracking. Det giver os en fantastisk mulighed for at eksponere ligaen på alle elektroniske platforme. Sejladserne kan blive ”talk of the town” i hele sejlerdanmark, fordi alle interesserede har adgang til en liveoplevelse,” forklarer Peter Wolsing, Dansk Sejlunions projektleder på Sejlsportsligaen.

”Man kan forestille sig, at ligaklubberne samler medlemmerne for at følge deres hold på storskærm i klubhuset. Jo mere sejlsportsfest, vi kan skabe, jo større chance er der for, at omverdenen får øjnene op for, hvad der foregår i en sejlklub.”

Peter Wolsing understreger, at det i første omgang handler om at få resultatservice og tracking til at køre optimalt, mens streaming vil få en lidt mere forsigtig start.

SAP’s løsning på resultatservice indebærer, at resultater og ligastilling bliver opdateret automatisk på sejlsportsligaen.dk, så snart bådene krydser målstregen.

Foruden liveformidling ved ligastævnerne vil hjemmesiden fra nu af indeholde løbende nyheder og baggrundsfakta om ligaen, klubberne, ligaformat, sejladsregler og så videre.

Sejlsportsligaen.dk vil gradvist blive udbygget.