Dansk Sejlunion17. marts 2014 16:41 af Henrik Tang

Over 350 instruktører uddannet

Kursussæsonen 2013/2014 har været godt besøgt på tværs af mange instruktør- og trænerkurser

I kursussæsonen 2013/2014 har Dansk Sejlunion uddannet over 350 instruktører til at forestå instruktion og træning i sejlsport. Dansk Sejlunions instruktør- og træneruddannelse henvender sig bredt til klubbernes aktiviteter inden for bl.a. ungdomsarbejde, sejlerskole og windsurfing.

Mange klubber tager det som en normal del af årshjulet at få uddannet instruktører. Sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept (ATK) er dermed en fast integreret del af klubbernes ungdomsarbejde med instruktion i sejlsport.

Søgningen til Dansk Sejlunions instruktør- og trænerkurser har været stor i kursussæsonen 2013/2014. Faktisk har samtlige ”Instruktør 1” kurser været overtegnet, ligesom man ser en positiv udvikling inden for andre niveauer og områder i Dansk Sejlunions kursustilbud.

I 2014 afvikles der endnu et par instruktørkurser. Se Dansk Sejlunions aktivitets- og kursuskalender her.

Se mere her om Dansk Sejlunions instruktør- og trænerkurser.

IMG_2835

I weekenden d. 15.-16. marts blev over 50 nye instruktører uddannet på henholdsvis ”Instruktør 1” og ”Instruktør 2”