Dansk Sejlunion6. marts 2014 20:38 af Henrik Tang

Ny Gastebørs er søsat

Mange bådejere har brug for gaster. Og mange gaster søger gasteplads på en båd. Dansk Sejlunion har søsat en gastebørs, hvor sejlere har mulighed for at få kontakt med hinanden

Dansk Sejlunion håber, at mange sejlere får glæde af den nye gastebørs.

Formålet med gastebørsen er i al sin enkelthed at formidle kontakt mellem bådejere og gaster. Fx er der mange gaster, som godt kunne tænke sig at få en gasteplads på en længere tursejlads, ligesom der er mange bådejere, som mangler gaster til det samme.

Logistiske udfordringer mindskes

”For at nævne nogle konkrete eksempler på, hvad gastebørsen kan bruges til, så har mange ægtepar og familier et stort ønske om at opleve skønheden i den Norske Skærgård, komme til Oslo, Stockholm eller blot den Vestsvenske Skærgård. Men ofte har de svært ved at nå det inden for de tre ugers sommerferie”, siger klubkonsulent Mads Flyger og fortsætter:

”Jeg har hørt om mange tilfælde, hvor ægtefællen ikke er vild efter den lange transportsejlads på måske et par døgn, som ellers ville gøre projektet muligt. Hvis man blot havde et par friske gaster, kunne båden sejles til den ønskede destination, hvor resten af familien så kunne støde til”.

”Det er tanken, at den nye gastebørs skal være platformen, hvor familien bl.a. kan få løst den mandskabsmæssige del af en logistisk udfordring som fx transportsejlads. Og der er helt sikkert mange sejlere, der godt kunne tænke sig at være gast på længere ture og få den unikke oplevelse, som en lang sejlads giver. Gastebørsen har også en lang række andre muligheder. Netværket drives af sejlerne selv, så alle muligheder er åbne” slutter Mads Flyger.

Tilgå og tilmeld dig gastebørsen ved at trykke på banneret herunder.

Gasteboersen