Dansk Sejlunion3. marts 2014 13:15 af

North Sails støtter bredde-kapsejladsen

North Sails
Foto: North Sails

Målet er flere både på kapsejladsbanerne ved North Sails sponsorat på op til 250.000 kr. til dansk sejlsport.

Ved at støtte 13 klasseorganisationer samt tre store kølbådssejladser i 2014 ønsker sejlloftet North Sails at få flere kapsejladsbåde på vandet.

”Vi håber, at dette sponsorat kan hjælpe med at motivere danske sejlere til at komme på vandet og samtidig virke som gulerod for klasseorganisationerne og få dem til selv at lobbyarbejde på at sikre flere både på startlinjen i år,” siger Mads Christensen fra North Sails i en pressemeddelelse.

Helt konkret går North Sails ind og støtter 13 danske klasseorganisationer med en spiler til afviklingen af klassens eget danmarksmesterskab. Blandt betingelserne er, at mesterskabet skal være godkendt af Dansk Sejlunion eller DIF, hvilket som minimum betyder, at 15 både skal stille til start.

North Sails giver ligeledes gavekort til udlodning under de tre vigtigste kølbådssejladser i Danmark – Big Boat Aarhus, Big Boat Helsingør og Race Rigtig i Rungsted.