Dansk Sejlunion2. februar 2014 22:44 af

Skive Windsurf Klub inviterer til åben træning

SKIW Racing.
Foto: SKIW Racing.

Jagten på endnu mere VM-guld bliver skudt i gang med opstartsmøde den 5. februar i Skive. Talenter efterlyses.

Skive Windsurf Klub har sendt følgende information om opstartsmøde for sæsonens træning. Og ambitionerne er høje samtidig med der er plads til alle.

SKIVE RACING indkalder til opstartsmøde for 2014!

Hvornår? Onsdag den 5. februar kl. 19-20.30
Hvor? Klubhuset på lystbådehavnen i Skive
Hvem? Alle landets windsurfere, der er klar til seriøs træning året igennem.
Hvorfor? Om 10 uger er sæsonen i fuld gang. Det er tid til planlægning.

SKIW RACING er center for national træning af talenter. Vi er kendt for at udvikle mestre (5 VM-titler og stort set samtlige DM og NM juniortitler i de seneste 10 år), og i 2015/16 vil vi gøre det igen, og gerne ved et VM-stævne i Skive:

Målsætning
Vores målsætning er, at 2015/16 Slalom- eller Formula juniorverdensmesteren skal trænes i SKIW Racing! Og når vi nu er i gang, kunne vi også snuppe endnu en Grand/Master-titel. Skal mesteren være dig?

Onsdag den 5. februar kan du høre mere om hvad der kræves af dig og din familie. Måske satser du i første omgang blot på at træne seriøst uden en ambitiøs målsætning om titler, og det er også i orden. Men går du linen ud, så har du her en enestående chance for at deltage i verdens måske bedste træning.

Kun for kapsejlere?
Nej, træningen er for alle, men vi bruger kapsejlads i en stor del af træningen, fordi det er den mest effektive måde at blive dygtig på. Men vi vil også bruge SUP, Surf, Freestyle og andre træningsformer.

For at vi kan planlægge træningen er det vigtigt at afstemme forventningerne, og derfor inviteres der til møde i klubbens lokaler på Strandtangen. Alle under 18 år skal tage forældre med, for uden deres opbakning (rugbrød, kørsel, timer på stranden, forståelse, tolerance, lommepenge) får vi ingen ny juniormester.

UPS! Er målsætningen lidt for høj?
Bare rolig, vi har også plads til surfere der ikke går efter guldet. Men indstillingen til træningen skal være intakt, og der skal bruges masser af timer på projektet uanset om man vil være mester eller ej.

På mødet snakker vi bla. om følgende:
Hvad er SKIW Racing?
Ambitioner for sæsonen
Træningsformer – selvtræning / træner træning / stævner
Kalenderen for 2014 – der er masser af stævner at gå i gang med.
Fysisk træning / hvordan er formen pt.?
Udstyr til sæsonen – er det 100% klar?
Hvad skal der til for at ”Vinde” og kan man blive nr. 5 og alligevel vinde?
Hvad skal der egentlig til for at man bliver en god windsurfer?

Fællesnævneren for vores træning er, at alle windsurfere (og trænere) skal have en god oplevelse. Windsurfing er krævende hvis man vil vinde, men det er også en fri sport, hvor det er legen og fornøjelsen, der driver os frem, og hvor der er plads til andet end konkurrence på topplan. Det skal vi holde fast i.

Vi ses onsdag den 5. februar kl. 19.00!

Hilsen Christen og Torben