Dansk Sejlunion18. februar 2014 12:04 af Flemming Ø. Pedersen

KDY indbyder til seminar om offshore sejlads

Seminaret foregår i KDY's klubhus her på Rungsted Havn. (Foto: Hørsholm Kommune)

I weekenden 1.-2. marts afholder KDY en serie af workshops med fokus på at fremme offshore sejladsen i Østersøregionen. Tilmeldingsfrist er den 21. februar.

Sejlere, bådejere og nationale repræsentanter fra hele Østersøregionen er med, når KDY’s klubhus på Rungsted Havn i dagene 1.-2. marts danner ramme om et seminar med fokus på offshore sejlads.    

"Vi tror på, at vi med dette møde vil kunne hjælpe med at få sejlere og løbsarrangører fra flere lande i regionen samlet for at udveksle ideer, formater, tidsplaner – og måder, vi kan hjælpe hinanden på,” siger Lars Bo Ive, næstformand i KDY.

Seminaret har foreløbigt repræsentanter tilmeldt fra otte nationer, der geografisk spænder fra Finland i øst til Holland i vest.  

Weekendseminaret er opdelt, således at lørdagens indhold primært retter sig mod nationale repræsentanter – med blandt andet regeludvikling, bådmålinger og ISAF-klassifikationer på dagsordenen.

Søndag er indholdet i højere grad rettet mod sejlere og bådejere – med blandt andet sejldesign og materialevalg som temaer.

Læs mere om seminaret i pressemeddelelsen fra KDY.

Heri er der også oplysninger om blandt andet  tilmelding, deltagergebyr og indkvartering.

Frist for tilmelding til seminaret er den 21. februar 2014.