Dansk Sejlunion3. september 2013 07:54

Sail-Biz netværket dystede i smukke svaner

Dansk Sejlunion var i den forløbne uge vært for både Sail-Biz netværket og samarbejdspartnere til matchrace med Swan 60'ere på Øresund.

Torsdag mødtes Dansk Sejlunions samarbejdspartnere, herunder sponsorer, til jubilæumssejlads på Øresund. Det blev en matchracedyst i de to smukke Swan 60-både, som er en del af St. Petersburg Yacht Clubs flåde på fem både. Fredag var det Dansk Sejlunion's og KDY's erhvervsnetværk, der stillede op til en dyst på Øresund.

Ved begge arrangementer var der sat god tid af til en speciel oplevelse på vandet.

"Eventen torsdag med vores samarbejdspartnere viste sejlsportens fantastiske muligheder som ramme for sociale og kommercielle aktiviteter, hvilket også er grundstenen i Dansk Sejlunions erhvervsnetværk Sail-Biz," fortæller Dansk Sejlunions formand Hans Natorp og fortsætter:

"Fredagens event med Sail-Biz netværket understregede ligeledes sejlsportens egenskab som katalysator for dialog og nye ideer."

Næste event: Den mentale vej til toppræstation
Næste Sail-Biz event er onsdag den 14. november, hvor den anerkendte sportspsykolog Kristoffer Henriksen fortæller om den mentale vej til toppræstationen.
International Society of Sports Psychology har netop tildelt Kristoffer Henriksen prisen 'Developing Scholar' for hans arbejde med talenter og talentmiljøer.

For deltagelse og tilmelding læs mere på sejlsport.dk/sail-biz.