Dansk Sejlunion9. september 2013 19:55

Efterårsaktiviteter for unge sejlere

I efterårsferien er der camps for unge sejlere i både Øst- og Vestdanmark. Kom og vær med til de fedeste oplevelser med andre sejlere.

Foruden sensommerens og efterårets PRØV NOGET NYT-arrangementer byder efteråret 2013 på en række spændende aktiviteter for børn og unge sejlere. Det gælder for både jollesejlere og surfere.

Efterårsferien er en fantastisk mulighed for at komme på vandet, inden det bliver alt for koldt. Det blæser ofte godt, og dermed får unge sejlere mulighed for at fokusere på sporten henover nogle samlede dage i udfordrende forhold.

For surfernes vedkommende er der talrige eksempler på, at camps i efterårsferien tidligere har budt på flere sammenhængende dage med planingsforhold, og i år er der surfcamps i efterårsferien i både Øst- og Vestdanmark. Svigter vinden er det ingen katastrofe - der er også SUP på programmet.

Også for jollesejlernes vedkommende er der muligheder for udfordringer i efterårsferien. Den traditionsrige og legendariske "Uge 42 Lejr" byder på et hav af aktiviteter.

Det er muligt at tilmelde sig alle aktiviteterne nu.

Se mere om efterårets aktiviteter og tilmeld dig ved at trykke på banneret herunder.

Efteraarsaktiviteter