Dansk Sejlunion4. juni 2013 09:16

Vil du deltage i EUROSAF matchrace EM'er?

EUROSAF afvikler i 2013 et program med 4 matchrace EM’er for mænd, kvinder, ungdom samt universitetsstuderende. DS efterlyser danske besætninger til de tre sidste EM’er.

Det første af åres mesterskaber er EUROSAF Match Racing Open European Championship der blev sejlet den 29. maj til 2. juni i St. Petersburg. Mesterskabet blev sejlet lige foran Vinterpaladset og vundet af russiske Arbuzov, mens danske Mads Ebler og besætning sluttede på 6. pladsen.
 
EM for kvinder
EUROSAF arbejder for at styrke matchrace for kvinderne efter at disciplinen ikke er olympisk længere. Dette mesterskab, EUROSAF Match Racing Women European Championship, har været afviklet i mere end 10 år, dvs. også før disciplinen blev olympisk. Årets mesterskab finder sted i Gdynia, Polen i slutningen af juli. Det er en ISAF grade 2 event til verdensranglisten.

Interesserede besætninger bedes sende en mail til Dansk Sejlunion, Mikael Jeremiassen.

NOR findes her…
 
Ungdoms EM
2013 bliver tredje gang at EUROSAF afholdes en EUROSAF Match Racing Youth Open European Championship. Interesserede besætninger bedes sende en mail til Dansk Sejlunion, Mikael Jeremiassen.

NOR findes her…
 
EM for universitetsstuderende
Et helt nyt matchracing event vil være EUROSAF University Sailing, European Match Racing Championship.

EUROSAF har indstiftet dette nye mesterskab, dels da mange sejlere er studerende, dels for at promovere sejlsporten overfor universitetsstuderende som er et vigtigt segment i sejlsporten.

Interesserede besætninger bedes sende en mail til Dansk Sejlunion, Mikael Jeremiassen.

NOR findes her…
 
EUROSAF Event info findes på eurosaf.org...