Dansk Sejlunion20. februar 2013 14:10

Forening for storbådssejlere stiftes

Danish Big Boat indkalder til stiftende generalforsamling, fortæller den kommende forening i en pressemeddelelse.

Der skal gang i storbådssejladsen i Danmark. Vær med til at præge ny forening - mød op til generalforsamling i Fredericia, hvor der er også er møde om Royal Ocean Cup.
 
Under efterårets Race RigTig i Rungsted blev der afholdt møde omkring opstart af Danish Big Boat - en forening for storbådssejlere i Danmark. En arbejdsgruppe blev nedsat, og arbejdet er nu så langt, at det er tid til at invitere til stiftende generalforsamling.

Stiftende generalforsamling i Fredericia
Det sker lørdag den 2. marts kl. 11 under Fredericia Boat Show, hvor arbejdsgruppen håber og forventer, at ejere, skippere og gaster med interesse for storbådssejlads møder op og deltager i arbejdet med at udstikke kursen for det første års arbejde i foreningen.

Der har i gruppen været meget snak frem og tilbage om formater, måleregler, stævnekalender, udtagelsessejladser og meget mere. På generalforsamlingen vil disse emner og helt sikkert mange andre blive adresseret i håb om at give foreningen det bedste udgangspunkt for succes.

I forlængelse af mødet om Danish Big Boat bliver der i samme lokale holdt orienteringsmøde for de besætninger, som ønsker at høre mere om Royal Ocean Cup.

Find dagsorden og mere information på danishbigboat.dk

Foto: Mick Anderson/sailingpix.dk.