Dansk Sejlunion5. januar 2013 10:00

Vil du være kapsejladsleder?

Hvis du går rundt med en drøm om at blive kapsejladsleder, er det nu, du skal tilmelde dig.

Har du et ønske om at prøve kræfter med rollen som kapsejladsleder skal du nu tilmelde dig et eller flere af de kurser som Kapsejladsledergruppen afholder i 2013.

Kurserne "Baneleder 1" og "Baneleder 2" afholdes i Dalum allerede den 26. januar og tilmeldingsfristen er ved at udløbe. "Dommerkursus" (protestbehandling) afholdes ligeledes i Dalum den 9. marts.

"DS-Regelkursus vest", der afholdes i Horsens Sejlklub er allerede fuldt booket, men der er plads på "DS-Regelkursus øst" som afholdes i KDY eller "Opmandskursus" der afholdes i KDY, Skovshoved.

Tilmeldingen til ovennævnte kurser er åben i kursuskalenderen (bemærk tilmeldming kræver login). Har du problemer med tilmeldingen kan du kontakte Annette Borup, Dansk Sejlunion på 43 26 21 82.

Regelworkshop for sejlere
Den 1. januar 2013 trådte de nye ISAFs Kapsejladsregler 2013-2016 i kraft. For at give sejlere, officials mulighed for at blive opdateret med de nye kapsejladsregler afholder Kapsejladsledergruppen en regelworkshop lørdag den 16. marts 2013 i Kolding samt lørdag den 6. april 2013 i Idrættens Hus. 

Find flere uddannelsesmuligheder i kursuskalenderen her…