Dansk Sejlunion24. januar 2013 15:19

Tid til planlægning af sommeraktiviteter

Hvert år afvikler en lang række klubber sommeraktiviteter for børn og unge i et samarbejde med Dansk Sejlunion. Det er nu blevet tid til at få planlagt aktiviteterne, så de kan markedsføres i et landsdækkende katalog.

Hvorfor afvikle sommeraktiviteter?

Sommerferien er ofte den bedste tid at sejle i for børn og unge. Vandet og luften er varm, de unge mennesker har fri og dermed har børn og unge de bedste betingelser for at få sejlet en masse. Vel at mærke hvis klubben holder åbent.

Faktisk er der mange eksempler på, at børn og unge får sejlet mere på en uges sommercamp, end de får sejlet på en hel sæson til den traditionelle ugentlige klubtræning.

Hvis en klub vil gøre sig attraktiv for børn og unge sejlere, er det oplagt at tilbyde aktiviteter i sommerferien - det gælder både surf- og sejlklubber. I et samarbejde med Dansk Sejlunion afvikler en række klubber årligt op mod 30 sommeraktiviteter, hvor der er noget for enhver smag.  En sommeraktivitet kan foregå på flere niveuaer. Det kan være lige fra, at klubben blot holder åbent i dagtimerne til regulære camps med forplejning.

Dansk Sejlunion tilbyder

Erfaringerne med at afvikle sommeraktiviteter er mange. Og for at gøre det let for klubber at planlægge sommeraktiviteter, har Dansk Sejlunion udarbejdet en række dokumenter, som kan downloades her fra siden.

Klubber der vil lave sommeraktiviteter i et samarbejde med Dansk Sejlunion opnår en række fordele. Fx ydes der et regulært økonomisk tilbud, men ikke mindst lanceres klubbernes sommeraktiviteter i et landsdækkende katalog, der bliver sendt ud til alle danske klubber. Desuden stiller Dansk Sejlunion et tilmeldingssystem til rådighed, så administrationen lettes for klubben.

Hvis klubberne ønsker at få markedsført deres sommeraktivitet er det tid til at komme i gang med de grundlæggende ting i planlægningen. Fx hvornår sommeraktiviteten finder sted, og hvad sommeraktiviteten indeholder. Disse informationer skal være Dansk Sejlunion i hænde senest d. 15. februar ved at skrive en mail til udviklingskonsulent Allan Borch Madsen.

Tilmeldingen til sommeraktiviteter starter den 1. marts. Se mere ved at klikke på linket til højre.

Læs mere om planlægningen af sommeraktiviteter ved at klikke på linket til højre.

(Foto: Emil Landry)