Dansk Sejlunion4. januar 2013 10:32

Spændende 2013-program for erhvervsnetværket Sail-Biz

Programmet for årets Sail-Biz arrangementer er offentliggjort. Få blandt andet en tur i en ekstrem 40-fods katamaran.

Dansk Sejlunion har sammensat en række spændende Sail-Biz arrangementer, som giver dig et unikt indblik sejlportens verden fra mange forskellige perspektiver. Sail-Biz 2013 berører så forskellige emner som international sejlsportspolitik, America's Cup, organisation og psykologi omkring olympisk sejlsport og meget mere.

Sail-Biz er rammen, hvor du får faglig inspiration, en god ramme til at møde andre ligesindede sejlsportsfolk og unikke sejleroplevelser.

?Første arrangement i januar
De første arrangementer afholde den 30. og 31. januar i henholdsvis København og Aarhus. Dansk Sejlunions sportschef Thomas Jacobsen fortæller om "holdet som rammen for succes". Arrangementerne er åbne for alle der ønsker at blive del af Sail-Biz. Bemærk at der er tilmeldingsfrist den 21. januar.

Læs mere om Sail-Biz på sejlsport.dk/sail-biz, hvor du også finder det fulde program.