Dansk Sejlunion22. juli 2012 08:11

Kom til Fjord-Cross i Skærbæk

Hvad siger du til Fjord-Cross? Skærbæk Bådeklub inviterer til et utraditionelt stævne med fokus på samarbejde og sjov på vandet d. 25.-26. august. Temaet hedder holdsejlads, og der bliver også mulighed for at prøve kræfter med windsurfing.

Kig ud over egen båd - og lær en masse!
Fjord-Cross i Skærbæk Bådeklub er et arrangement med holdsejlads og windsurfing for unge med fokus på sjov og alternative sejladsformer. Arrangementet er åbent for alle, og det er alle tiders mulighed for junior- og ungdomssejlere, som har lyst til en anden form for action end traditionel kapsejlads.

Der er mange små gevinster ved at sejle holdsejlads. Fx understøtter sejladsformen unge sejleres ønsker og behov for at indgå i sociale relationer, hvor man hjælper hinanden og finder ud af ting i fællesskab, fremfor 'kun' at konkurrere individuelt om præstationerne.

Det er præcis også dette element af sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept (ATK), som er drivkraften for Skærbæk Bådeklub, der for andet år i træk inviterer til en weekend med fokus på godt humør samt udfordrende og lærerige oplevelser for unge sejlere.

I sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept (ATK) er et af mantraerne, at "vi skal lege på vandet". Det budskab har Skærbæk Bådeklub taget til sig, og inviterer hermed til Fjord-Cross d. 25.-26. august. 

Se invitationen til Fjord-Cross i Skærbæk Bådeklub d. 25.-26. august her.

Læs mere om windsurfing i klubber.

Læs mere her om at komme godt i gang med holdsejlads i Dansk Sejlunions folder "Holdsejlads - kom godt i gang".