Dansk Sejlunion26. juni 2012 12:30

OL-sejlere på madholdet

OL-sejlerne var i uvante roller, da de forleden iførte sig forklæder og kokkeknive for at lave mad til sponsorerne.

Ingen sejlere kommer til OL uden solid opbakning fra en række velvillige sponsorer. Det er værd at takke for - og det var, hvad de danske OL-sejlere gjorde forleden, da de først tilberedte og dernæst serverede en tre-retters menu for Sejlerlandsholdets sponsorer, TORM, Columbus Marine, Sebago, Gul og Engholm.

Køkkentjansen var en del af et større arrangement, der fandt sted hos hovedsponsoreren TORM, og hvor også selskabets medarbejdere havde mulighed for at ønske de danske sejlere god vind forud for OL-sejladserne, der begynder om godt en måned.

Resultatet af sejlernes anstrengelser udmøntede sig i en tre timers menu bestående af stegte kammuslinger som forret, stegt sommerbuk som hovedret og en dessert med blandt andet jorbær parfait og basilikums panna cotta.