Dansk Sejlunion17. april 2012 16:45

Gratis udlån af FEVA-trailere

En væsentlig del af sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept er, at unge sejlere i alderen op til ca. 15 år bør prøve kræfter med mange forskellige bådtyper. Det er oplagt at RS FEVA jollen er en af disse. Dansk Sejlunion tilbyder nu klubber at låne en trailer med FEVA-joller gratis.

Prøv nye sejladsformer
I FEVA jollen kommer sejleren til at prøve at sejle sammen med en anden sejler, hvilket åbner mulighed for at samarbejde, prøve at være gast, prøve at være skipper, prøve at sejle med både to og tre sejl osv.

For at endnu flere sejlere kan få mulighed for at prøve at sejle i topersoners jolle, kan sejlklubberne nu låne to RS FEVA joller gratis af Dansk Sejlunion. Det eneste klubben skal gøre er at hente traileren med jollerne i den klub, som sidst lånte jollerne.
 
Klubberne kan fx låne og afprøve et par FEVA joller, hvis man overvejer at købe FEVA joller som klubjoller. Eller hvis en klub vil lave et lille stævne i fx holdsejlads, kan man også låne jollerne, så deltagerne ikke behøver at transportere joller fra hjemklubben. Mulighederne for at låne en trailer med to FEVA joller er mange, og at låne jollerne kan også blot være for at give klubbens sejlere en oplevelse ud over klubbens sædvanlige tilbud.

ATK_83
 
Udstyr til flere niveauer
Mange kender de karakteristiske neon-farvede sejl i mylar-kvalitet, som er standardudrustningen på en RS FEVA XL. Det store "RACING" storsejl kan være en smule vanskeligt at styre for helt nye FEVA-sejlere. For at de nye vandhunde skal få en så god oplevelse af det maritime miljø som muligt, er der i traileren også et "SMALL" træningssejl i Dacron, som er én kvadratmeter mindre. Det mindre storsejls betyder, at det bliver noget lettere for nye FEVA-sejlere at vænne sig til jollen og ikke mindst dét at sejle med en makker.
 
Book en trailer med FEVA-joller
For at låne én af Dansk Sejlunions fire trailere, som er fordelt rundt i hele landet, skal klubben i god tid kontakte en af Dansk Sejlunions udviklingskonsulenter  for nærmere aftale
 
På hver trailer er der:
2 stk. RS FEVA Joller
2 stk. Club fok - 2.1m?             
2 stk. Racing fok - 2.1m?         
2 stk. Storsejl mylar "Racing" - 6.5m?             
2 stk. Storsejl dacron "Small" - 5.5m?
2 stk. Genakker - 7m?
 
Læs mere om Dansk Sejlunions tilbud om gratis udlån af udstyr her.