Dansk Sejlunion17. november 2012 10:15

Mordefterforskning testede klubfolk på klubkonferencen

Fredag eftermiddag mødtes 162 klubfolk og kapsejladsledere til årets klubkonference i Vingsted.

Dansk Sejlunions formand Hans Natorp kunne fredag eftermiddag byde klubrepræsentanterne velkommen til klubkonferencen 2012. Klubkonferencen er dansk sejlsports netværks- og teambuilding weekend for de mange frivillige klubledere og sejlere med andre klubfunktioner.

Filosofien bag klubkonferencen er: "Jo bedre man kender hinanden, desto bedre arbejder man også sammen". Og arbejde sammen det fik de fremmødte lov til efter fredagens indledende møder og foredrag af OL-sølvvinder Jonas Høgh-Christensen.

Mordefterforskning
Politiet afbrød middagen - et mord var begået på Vingsted Centeret og det skulle i fællesskab opklares. Efter en intensiv mordefterforskning blev konens elsker Keld "kåret" som morder af forsamlingen. Mordefterforskningen blev en god teambuilding-øvelse, hvor klubfolkene skulle have øje for de mange detaljer for at finde morderen.

I dag, lørdag, fortsætter klubkonferencen med indslag om Få vind i sejlene-projektet, Aldersrelateret træning, Klub Havanna, Non-regatta, Kan sejlsporten nytænkes som forretning samt kapsejladslederseminaret.

Læs mere om klubkonferencen her…

Foto: Mogens Hansen.