Dansk Sejlunion23. november 2012 14:26

Dansk Sejlunion får foretræde for Skatteudvalg

Den 28. november 2012 vil Dansk Sejlunion foretræde Folketingets Skatteudvalg omkring den foreslået forhøjelse af forsikringsafgiften på lystfartøjer.

Dansk Sejlunion har siden indleveringen af sit høringssvar kontaktet partiernes skatteordførere samt Folketingets Skatteudvalg. Det er nu bekræftet at Sejlunionens repræsentanter får foretræde for Skatteudvalget onsdag den 28. november 2012 kl. 9.30.

Samråd med skatteministeren
I sagen om afgiftsstigningen har Liberal Alliance kaldt skatteminister Holger K. Nielsen i samråd der afholdes den 6. december kl. 10.30. LA's skatteordfører Ole Birk Olesen køber ikke regeringens officielle argumenter for at forhøje statsafgiften på bådes kaskoforsikringer med 34 %.