Dansk SejlunionIndsend øvelse til Diplomsejler

Har du en ny øvelse til Diplomsejler-app'en så læs her, hvordan du sender den ind.

Herunder finder du svar på spørgmål omkring indsendelse af nye øvelser til Diplomsejler-app'en. Finder du ikke svar på det du søger så kontakt Nicolas Brandt Hansen.

INDSEND TRÆNINGSØVELSE VIA FORMULAR
KLIK HER

Se her eksempel på en af øvelserne fra Diplomsejler-app'en med beskrivelse og illustration.

Hvorfor er det muligt at lave træningsøvelser?

Det er vigtigt for Dansk Sejlunion at du har muligheden for at dele dine træningsøvelser med andre sejlere og trænere, sådan sikre vi at viden om træning bliver delt og der altid er de nyeste, mest udviklende og sjove øvelser til hinanden.

Hvordan kommer min øvelse på Diplomsejler?

Du skal udfylde en formular via linket øverst. Når du har udfyldt alle felterne i formularen, trykker du send, herefter vil den blive vurderet af Dansk Sejlunion.

Hvis du har udfyldt formularen med alle felter, og din øvelse vurderes at være af en tilfredsstillende kvalitet, så vil den blive lagt på Diplomsejler.

Hvordan beskriver jeg øvelsen?

Hvis du rigtig gerne vil lave din træningsøvelse til Diplomsejler, men du har svært ved at beskrive din øvelse på tekst, så kan du ringe til Dansk Sejlunions konsulent og fortælle om din øvelse, hvorefter den vil blive lavet. Kontakt Nicolas Brandt Hansen på tlf. 88 20 70 19.

Brug også denne Word-skabelon til at arbejde med øvelsesbeskrivelserne inden du indsender dem via formularen.

Hvordan laver du din egen øvelse?

Det er let for dig at lave din egen træningsøvelse, du skal svare på en formular, hvor du bliver spurgt til nogle simple spørgsmål med eksempler til hvordan du beskriver din øvelse.

Du skal være opmærksom på at nogle af felterne i formularen ”skal” udfyldes for at du kan sende, mens der er andre felter som er valgfri. Når du er færdig med at udfylde din formular, bliver den sendt direkte til Nicolas Brandt Hansen, som vil vurdere om din øvelse kan godkendes. Du kan blive kontaktet hvis der er tvivlspørgsmål til din øvelse.

Hvis du er i tvivl om hvordan du laver din træningsøvelse, kan du altid kontakte Nicolas Brandt Hansen på mail nicolas@sejlsport.dk eller ringe på tlf. 88 20 70 19

Illustrationer, billeder og videoklip til øvelsen

En illustration hjælper sejleren og træneren til at se præcis hvordan øvelsen ser ud og udføres.

Et billede fortæller mere end tusind ord, så hvis du har et godt billede, som kan hjælpe til at andre sejlere/trænere til at forstå en teknisk færdighed, trimjustering eller en taktisk situation, så er det rigtig godt.

Et videoklip er rigtig godt, fordi man som sejlere lære igennem at spejle sig i andre som kan noget, man måske selv har svært ved at udføre lige nu og her. Det er vigtigt at dit videoklip hænge nøje sammen med det som du ønsker skal være målet med din øvelse.

Herunder er eksempel på video - bemærk afstand og vinkel for fokus på øvelsen:

Hvordan kommer min illustration med i øvelsen?

Du skal vedhæfte en illustration, når du indsender din øvelsesbeskrivelse, som viser hvordan din øvelse er opbygget.

Til at hjælpe med at lave illustrationen skal du benytte øvelsesskabelon som er lavet i PowerPoint. Her er der figurer af både, vindpil, trænerbåd og mærker.

Når du har lavet din illustration tager du et skærmdump som billede og vedhæfter det i træningsøvelsesformularen. Find mere hjælp i skabelonen.

HENT ØVELSESSKABELONEN
KLIK HER

Hvis du er i tvivl om hvordan du laver din illustration eller uploader den, kan du altid kontakte Nicolas Brandt Hansen på mail nicolas@sejlsport.dk eller ringe på tlf. 88 20 70 19

Hvordan kommer mit billede med i øvelsen?

Hvis du har et billede som du gerne vil have med i din øvelse, så vedhæfter du dit billede når du udfylder træningsøvelsesformularen. Ét billede må maksimalt fylde 10mb. Hvis du vedhæfter flere billeder må de tilsammen maksimalt fylde 20mb.

Hvis du er i tvivl om hvordan du vedhæfter billeder, kan du altid kontakte Nicolas Brandt Hansen på nicolas@sejlsport.dk eller ringe på tlf. 88 20 70 19

Hvordan kommer mit video med i øvelsen?

Hvis du har et videoklip som du gerne vil have med i din øvelse, så skal du være opmærksom på at videoklippet ikke bør være kortere end 15 sekunder for at sejleren eller træneren forstår hensigten med dit videoklip. Dit Video klip bør heller ikke vare længere end 60 sekunder, da det så vil være langt for den som ser det. Hvis du uploader et videoklip som er for kort eller for langt, vil det ikke blive anvendt. Når du har et videoklip der er klar, så sender du det via wetransfer.com
- upload her og send til nicolas@sejlsport.dk med navnet på din øvelse.

Hvis du er i tvivl om hvordan du uploader din video, kan du altid kontakte Nicolas Brandt Hansen på mail nicolas@sejlsport.dk eller ringe på tlf. 88 20 70 19

Hvem får rettighederne til din træningsøvelse?

Når du udfylder og sender en træningsøvelse til Dansk Sejlunion, giver du hermed tilladelse til at Dansk Sejlunion må bruge din træningsøvelse i Diplomsejler applikationen samt andre relevante sammenhænge.

Du giver Dansk Sejlunion retten til at ændre i din tekst, at bruge din øvelses illustration, billede eller video.

Dansk Sejlunion forbeholder sig retten til at undlade at publicere din øvelse, din illustration, billeder eller video, hvis det ikke er i overensstemmelse med Dansk Sejlunions anbefalinger til træningsøvelser.

Senest opdateret: 9. juni 2015