Dansk Sejlunion4. juni 2012 12:49 af Hans Natorp

Den danske model

Sejlerlandsholdet viser vejen til succes med ’Den Danske Model’, som holdet der skal repræsentere Danmark til OL. Læs her formandens seneste blog.

I dag starter Sail for Gold, som er det sidste World Cup-stævne inden OL. Sail for Gold bliver sejlet i Weymouth, hvor også OL bliver sejlet om knap 2 måneder. Sejlerlandsholdet er naturligvis på plads på den olympiske havn Portland Harbour ved Weymouth.

Jeg er rigtig glad for, at det er et Sejlerlandshold med tryk på 'hold', som skal repræsentere Danmark til OL.

For mig er holdindsatsen og holdmentaliteten særdeles vigtig. Med holdindsatsen løfter vi os op over middelmådigheden og sikrer det bedste grundlag for et godt resultat - både nu og på den lange bane. Holdindsatsen er en fundamental ingrediens i vores måde at gøre tingene på i dansk sejlsport. Det gælder lige fra elite over ungdom til tur og hele vores store frivillige indsats for sejlsporten.

I DS Strategi 2011 hedder holdindsatsen 'Den Danske Model'. Tag et kig på vores Sejlerlandshold og nyd dem som de forbilleder de er - her bliver der arbejdet efter 'Den Danske Model'!

Siden OL 2008 har det været småt med resultaterne fra Sejlerlandsholdets side - lige indtil nu, hvor det inden for det seneste halve år er blevet til fire VM-medaljer i olympiske klasser. Og vi har otte klasser ud af ti mulige kvalificeret til OL 2012.

Jeg synes det er flot!

Sejlerlandsholdets sportschef Thomas Jacobsen har fået skabt de rigtige rammer og landsholdssejlerne udnytter dem til fulde.

Jeg glæder mig til at følge vores Sejlerlandshold i de sidste forberedelser op til OL og ikke mindst til årets højdepunkt - OL 2012!

Kære Sejlerlandshold - tillykke med de flotte resultater indtil nu og tak fordi I er gode rollemodeller ud i 'Den Danske Model'.

Grundlaget for at se frem mod OL 2012 med spændt forventning om gode resultater har ikke været bedre end nu på noget tidspunkt siden sidste OL.

Med sejlerhilsen

Hans Natorp
DS Formand