Dansk Sejlunion26. marts 2019 13:56 af Flemming Ø. Pedersen

Invitation til klubber - hør om sponsorsøgning

Direktør Henrik Horst (tv) og indehaver Kent Ewert fra Commercial Upside. Mød dem på et af deres road shows fra 4. til 11. april.

Fem aftner i april tager Commercial Upside rundt i landet for at give sejlklubber viden og værktøjer til brug for netværksarbejde og sponsorsøgning.


Skal din klub være attraktiv at sponsorere? Sådan lyder overskriften på et road show, som Dansk Sejlunions samarbejdspartner, Commercial Upside, rejser rundt i landet med fra den 4. til den 11. april.

Få nyhedsbreve fra Dansk Sejlunion - tilmelding her

"Vi vil gerne ud og møde klubberne - og tale med dem direkte om deres muligheder for at stå stærkest muligt over for lokale sponsorer," forklarer Kent Ewert, indehaver af Commercial Upside.

Masser af potentiale
"Jeg er ikke i tvivl om, at sejlsporten rummer masser af kommercielt potentiale - også lokalt. Udfordringen er at få potentialet realiseret. Det sker ved at skabe stærke relationer, hvor man som sejlklub arbejder synligt og målrettet med værdier og historier, som den kommercielle partner efterspørger," forklarer Kent Ewert.

Commercial Upside har årelang erfaring i at opbygge erhvervsnetværk og har samtidig konkrete værktøjer, som sejlklubber kan anvende i arbejdet med at opbygge kommercielle relationer.

Vi har erfaringen
"Jeg har efterhånden været i kontakt med ganske mange sejlklubber, og jeg oplever, at der er stor interesse i den enkelte klub for at stå stærkere kommercielt. Men klubberne er usikre på, hvordan de griber opgaven an bedst muligt."

"Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har erfaringen fra mange års samarbejde med virksomheder, der er aktive i sportssponsorering. Og det er en viden. vi gerne vil dele med sejlklubberne. Derfor håber vi at se rigtigt mange klubber på vores road show-møder rundt i landet," siger Kent Ewert.

Commercial Upside besøger fem sejlklubber i april. Alle klubber er velkomne til at deltage:

Mandag d. 8. april - Egå Sejlklub, kl. 18-20
Tilmelding: ke@com-ups.dk

Tirsdag d. 9. april - Middelfart Sejlklub, kl. 18-20
Tilmelding: dt@com-ups.dk

Onsdag d. 10. april - Roskilde Sejlklub, kl. 18-20
Tilmelding: pm@com-ups.dk

Torsdag d. 11. april - Hellerup Sejlklub, kl. 18-20
Tilmelding: hh@com-ups.dk 

(Det femte besøg er afviklet 4. april)

"Vi kommer med et grundigt oplæg og vil derefter gerne i dialog med hver enkelt klub, der er til stede. Målet er at give klubberne konkrete værktøjer, som de kan gå hjem og arbejde videre med - og hvor de samtidig kan trække på vores viden og erfaring," forklarer Kent Ewert.