Dansk Sejlunion23. januar 2019 10:25 af Flemming Ø. Pedersen

Dansk Sejlunion søger projektleder til ny hjemmeside

I et nyt stillingsopslag søger Dansk Sejlunion en webkyndig person. Hovedopgaven bliver at stå for arbejdet med at udvikle en ny og tidssvarende hjemmeside.

"Er du stærk på web, marketing og kommunikation? Så kan du blive Dansk Sejlunions nye projektleder."

Sådan lyder indledningen i et nyt stillingsopslag, som Dansk Sejlunion netop har publiceret. Der er tale om en etårig projektansættelse, hvor det altovervejende fokus bliver at stå for arbejdet med Dansk Sejlunions igangværende hjemmesideprojekt.

Se stillingsopslag - projektleder i Dansk Sejlunion

Projektet har været i gang et stykke tid, men måtte indstilles i slutningen af 2018, da Dansk Sejlunions hidtidige tovholder på forløbet, kommunikationskonsulent Joakim Rechnitzer, skiftede job.

"Vi har en hjemmeside, som nok fungerer, men den er ikke tidssvarende - især ikke på mobile enheder. Derfor søger vi nu en person, som kan arbejde videre med dette, for Dansk Sejlunion, meget vigtige kommunikationsprojekt," forklarer Christian Lerche, direktør i Dansk Sejlunion.

Udvikling af ny hjemmeside med høj brugervenlighed på alle platforme blev et konkret element i Dansk Sejlunions kommunikationsstrategi, da det trykte medlemsblad SEJLER lukkede i 2018.

Kontakt - for yderligere information
Der er ansøgningsfrist på projektlederstillingen den 20. februar. Interesserede er meget velkomne til at kontakte direktør Christian Lerche, tel: 8820 7001, mail: christian@sejlsport.dk