Dansk Sejlunion30. oktober 2018 09:16 af Flemming Ø. Pedersen

Kursus - lær om kapsejladsreglerne

På Dansk Sejlunions Regelkursus får du en grundig indføring i kapsejladsreglerne. Regelkurset bliver udbudt i begyndelsen af 2019 - hhv. på Thurø og i København.


Er du sejler, træner, leder eller bare interesseret i at have et godt kendskab til de grundlæggende kapsejladsregler? Så er Dansk Sejlunions Regelkursus måske noget for dig.

Kurset giver dig en grundig indføring i kapsejladsreglerne. Du lærer reglerne fra bunden og vil undervejs opleve, at selv de basale regler er mere komplekse, end man lige forventer. Undervisningen er baseret på teori og med masser af eksempler undervejs.

Tilmelding til kurser sker via mit.sejlsport.dk

Dansk Sejlunion udbyder nu to Regelkurser i begyndelsen af 2019:

Regelkursus (vest), Thurø Sejlklub, 12.-13. januar 2019

Regelkursus (øst), Sejlklubben Sundet, København, 2.-3. februar 2019   

Ud over at tilføre viden, som du kan anvende i praksis som både sejler og træner, kan Regelkurset samtidig blive dit udgangspunkt for senere uddannelser som baneleder, dommer eller opmand.

Baneleder 1-kursus i januar
Dansk Sejlunion uddanner baneledere og banemedhjælpere, som kan varetager opgaver med baneledelse på alle niveauer.

Baneleder 1 er første del af uddannelsen som baneleder - og du vil efter kurset have kompetencer til at afvikle kapsejladser på lokalt og regionalt niveau, og du vil kunne fungere som medhjælper ved større stævner. Kurset udbydes næste gang i begyndelsen af 2019:

Baneleder 1, Dalum Landbrugsskole, Odense, 26.-27. januar 2019

Baneleder 1 giver adgang til Baneleder 2 

Få nyhedsbreve fra Dansk Sejlunion - tilmelding her