Dansk Sejlunion10. september 2018 11:36 af Flemming Ø. Pedersen

Den aktive sejlklub - tema for Klubkonferencen 2018

Dansk Sejlunions Klubkonference 2018 byder på både nyskabelser og genkendelige indslag. Konferencen slår dørene op i Vingsted 16. og 17. november. Tilmeldingen er åben.

Det bliver under temaet "den aktive sejlklub", at Dansk Sejlunion inviterer klubber og frivillige fra hele landet til Klubkonference i Vingsted fra fredag den 16. til lørdag den 17. november.

Tilmelding til Klubkonferencen 2018

Den aktive sejlklub er kendetegnet ved et stærkt og vedvarende fokus på udvikling, nytænkning og målrettede aktiviteter. En klub, der aldrig læner sig tilbage, men hele tiden er i bevægelse - og hele tiden har øje for, hvordan man skaber relevante og tidssvarende tilbud, der appellerer til aktive mennesker og familier.

"Vi mødes og udveksler ny viden"
"Klubkonferencen er det årlige netværkstræf for sejlklubber og engagerede frivillige fra hele landet. Stedet, vi mødes, udveksler ny viden, nye oplevelser og nye erfaringer på kryds og tværs - så vi alle forhåbentlig kan drage hjem et døgn senere fyldt op med inspiration og ideer til den videre udvikling hjemme i klubberne," siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.

Klubkonferencen 2018 byder på både nyskabelser og genkendelige formater sammenlignet med tidligere år.

Nyskabelser 
Den første nyskabelse møder deltagerne allerede kort efter ankomsten fredag. Tidligere år har fredag været helliget fælles oplæg i salen. I år kan deltagerne i stedet vælge mellem fire forskellige tema-workshops om henholdsvis ungdom/sportsklub, sejlerskole, liga og klubledelse.

En anden nyskabelse følger lørdag formiddag, hvor en times "speeddating-oplæg" giver alle mulighed for at cirkulere og få korte indblik i oplæg, der følger senere på dagen. Med speeddating-oplæggende bliver der bedre forudsætninger for at sammensætte præcist dét konferenceprogram, der giver mest værdi for den enkelte deltager.

Lørdag vil være delt i fire hovedspor med "den aktive sejlklub" som fællesnævneren. De nærmere detaljer følger, når det endelige konferenceprogram inden for kort tid er på plads. 

Her kan du tilmelde dig Klubkonferencen 2018 

Seminar for kapsejladsledere
Sideløbende med Klubkonferencen mødes også kapsejladslederne i Vingsted til deres årlige seminar. 

Her er tilmeldingen til kapsejladsseminaret 16.-17. nov.