Dansk Sejlunion12. oktober 2017 08:13 af Flemming Ø. Pedersen

KLUBspot - den lokale Klubkonference

Logoet for KLUBspot

Hen over vinteren og foråret afvikler Dansk Sejlunion en stribe lokale netværksmøder om klubudvikling. KLUBspot er navnet på møderne. Første gang i Vedbæk den 9. november.

I de kommende måneder genoptager Dansk Sejlunion et initiativ, der blev indledt tidligere i år. Her blev der afviklet en række mini-Klubkonferencer af en aftens varighed. Hver gang med fokus på klubudvikling - og med deltagere fra et regionalt område, ikke mindst som et tilbud til de klubber og ledere, der ikke var med ved den "rigtige" Klubkonference.

Den 9. november er Vedbæk Sejlklub vært for den nye sæsonrække mini-Klubkonferencer - nu under navnet KLUBspot.

"Vi kalder møderne KLUBspot, fordi vi gerne vil give dem en særlig identitet, der også signalerer familieskabet med Klubkonferencen," forklarer Leon Träger, klubkonsulent i Dansk Sejlunion og drivkraft bag KLUBspot-arrangementerne.

Viden, erfaring og netværk
"Der er to formål med KLUBspot. Det ene er at udbrede viden og erfaring om emner, der kan bidrage til klubudvikling - også i de klubber, der ikke har mulighed for at være med ved Klubkonferencen. Det andet formål er at understøtte de lokale og regionale netværk mellem sejlklubber. Vi tror på, at stærkere personlige netværk fra klub til klub kan skabe noget positivt for udviklingen på tværs af sejlklubber i området," siger Leon Träger.

Ved det første KLUBspot den 9. november i Vedbæk er der oplæg med Bent Niss, næstformand i Nordjydsk Windsurfing Klub og 2017-modtager af Dansk Sejlunions Klubudviklingspris.

Læs artikel om medlemsfordobling i Nordjydsk Windsurfing Klub

Tilmelding til KLUBspot i Vedbæk, 9. november, HER

De efterfølgende KLUBspot-møder bliver annonceret så snart, aftalerne er endeligt på plads. 

Dsklubspot Logo