Dansk Sejlunion27. oktober 2017 09:37 af Flemming Ø. Pedersen

Blue Water Shipping bliver logistikpartner for VM 2018

Foto: Blue Water Shipping A/S

Shipping af konkurrencegrej og transport til og fra event-området er blandt de opgaver, som der nu er afklaring omkring via aftale med Blue Water Shipping A/S.

Blue Water Shipping A/S bliver officiel logistikpartner for VM 2018 i Aarhus.

"Det er en rigtig vigtig brik i det store puslespil frem mod VM næste sommer, der nu er faldet på plads. Flere end 1.500 sejlere fra op mod 100 lande gæster Aarhus på samme tid. Derfor er det altafgørende, at der er 100 procent styr på logistikken," forklarer Anne Sophie Christensen, Athlete's and Official Administration Coordinator for VM.

"Personligt er jeg meget glad for aftalen med Blue Water Shipping. Det er en stærk og loyal medspiller, som har meget erfaring med logistikopgaver af denne type. Derudover kender virksomheden Aarhus rigtig godt og har gode forbindelser i byens kultur- og erhvervsliv.

Op til og under VM kan sejlerne få løst følgende opgaver:

  • Shipping af konkurrencegrej fra hele verden
  • Modtagelse af containere
  • Håndtering af de lokale toldmyndigheder
  • Transport til og fra event-området
  • Modtagelse og udlevering af forsendelser under eventen
  • Opbevaring
  • Kurérservice

Under VM i august 2018 vil Blue Water Shipping være til stede som en del af det officielle Race Office. Her kan sejlerne henvende sig for at få udleveret pakker, der er sendt til eventen, bestille kurérservice og få svar på alle spørgsmål vedrørende fragt. 

"VM er en udfordrende logistikopgave, særligt på grund af den korte afviklingsperiode, hvor alt skal klappe inden for kort tid. Derfor er det trygt for os at vide, at vi har fundet en stærk partner, som har mere end 40 erfaring med ligende arrangementer," siger Anne Sophie Christensen.