Dansk Sejlunion30. juni 2017 11:04 af Flemming Ø. Pedersen

Nyt tiltag - nyhedsbrev til sejlklubber

Dansk Sejlunion lancerer nu et nyhedsbrev, der sendes direkte til klubbestyrelser og alle andre ildsjæle i klublivet. Du kan også modtage nyhedsbrevet - se tilmelding herunder.

Nedenstående nyhedsbrev udsendes ikke længere... Tilmeld dig Dansk Sejlunions nye nyhedsbrever på nyhedsbreve.sejlsport.dk

Dansk Sejlunion ønsker at skabe tættere kommunikationsveje til medlemsklubberne - ikke mindst til de mange ledere og ildsjæle, der sidder i hjertet af klubbernes daglige drift.

Derfor udsender Dansk Sejlunion nu for første gang et nyhedsbrev. Modtagerne er i første omgang klubbernes kontaktpersoner, herunder formænd og bestyrelsesmedlemmer.

Men nyhedsbrevet er for alle - og vil du gerne modtage det fremover, så kan du tilmelde dig med din mailadresse HER. (Du kan når som helst framelde dig igen)

Læs allerede udsendt juni-nyhedsbrev HER.

6-10 gange årligt
Nyhedsbrevet vil fra nu af udkomme efter behov - som udgangspunkt 6-10 gang årligt. Indholdet vil især fokusere på nyheder og information, der har betydning i klublivet. Derudover vil nyhedsbrevet indholde generelle nyheder fra sejlsport.dk.

Nyhedsbrevet er udformet, så det kan læses både på pc på mobile enheder som smartphones og tablets.

Formandens talerør
Og så bliver det via nyhedsbrevet, at Dansk Sejlunions formand, Line Markert, fra tid til anden giver sig til kende i form af kommentarer og indlæg.

Det gælder bl.a. her i første nyhedsbrev, hvor hun i sit indlæg opfordrer alle klubledere til at nyde sommeren - og samtidig gøre sig tanker om, hvordan indsatsen frem mod efterårssæsonen kan planlægges. Blandt andet med tanke på, at der er kommunalvalg sidst på året - og dermed en masse politikere, der gerne vil være populære i lokalområdet..

Klubblade og hjemmesider
Sejlklubber vil frit kunne bruge nyhedsbrevets artikler på egne hjemmesider og i klubblade - og derigennem bidrage til yderligere formidling.