Dansk Sejlunion25. februar 2017 09:53 af Flemming Ø. Pedersen

Dansk Sejlunion er med på BOAT SHOW 2017

Et glimt af standen i Hal E - hvor Dansk Sejlunion og andre er samlet med "sejlerdrømmen" som tema.

Dansk Sejlunion er i Hal E, hvor du samme stand også kan møde bl.a. Vild med Vand, FLID, Skolerne i Oure og Middelfart Sejlklub, der repræsenterer sejlerskolerne.

BOAT SHOW 2017 er i gang! Årets store bådmesse i Fredericia er åben i dagene 24.-26. februar + 2.-5. marts. Se åbningstider her 

Dansk Sejlunon er med hele vejen - med "sejlerdrømmen" som det gennemgående tema på standen, som du finder i Hal E. 

Se video med præsentation af Dansk Sejlunions stand

Fx drømmen om at lære at sejle - mød op og hør mere om at gå på sejlerskole (Middelfart Sejlklub repræsenterer sejlerskolerne)

Eller drømmen om ny båd - på standen er der en brugtbørs, hvor du GRATIS kan sætte din brugte båd til salg under hele Boat Show. Og samtidig købe en ny (brugt) båd samme sted. Eller du kan gå på opdagelse blandt de mange nye både, der udstilles på messen.

Formandskandidat Line Markert på BOAT SHOW - se video 

Drømmen om OL - lever i mange unge kapsejlere. På standen er Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversens bronze-49erFX fra OL i Rio udstillet. Du kan også møde landsholdssejlere i løbet af messen. 

Drømmen om en bådplads - kan du også få indfriet. Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID) er med på standen og har en opdateret status over alle danske lystbådehavne, herunder der cirka 70 havne, der lige NU har ledige bådpladser.

Vild med Vand drømmer om - at få masser af danskere på havnen den 10. juni ved den landsdækkende Havnens Dag. Besøg standen og hør mere om Havnens Dag og andre Vild med Vand-aktiviteter.

Sejlerne fra Oure skaber drømme - når de drager på langfart med elever fra Oure Højskole i det sydøstfynske. Mød Oure Højskole på standen og hør om dine muligheder for at blive en del af sejlerdrømmen. 

Se video med to nye sejlere fra Oure