Dansk Sejlunion22. november 2016 11:57 af Flemming Ø. Pedersen

Over 200 klar til Klubkonference - du kan nå det endnu

Tilmeldingen er stadig åben til Dansk Sejlunions Klubkonferece i Vingsted (25.-26. nov.). Blandt gæstetalerne i år er Esben Danielsen, mangeårig drivkraft bag Roskilde Festivalen.

Hvad betyder de fysiske rammer for livet i sejlklubben?.. Måske kan nytænkning af klubfaciliteternes brug og indretning åbne nye, spændende muligheder.  

Det er budskabet i et inspirerende oplæg, som Esben Danielsen, direktør i Lokale og Anlægsfonden – og mangeårig ildsjæl bag Roskilde Festivalen – holder på Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted.

Klubkonferencen afvikles i den kommende weekend. Det bliver 22 timers tætpakket sejlermøde fra fredag aften (25.11.) til lørdag eftermiddag (26.11.).

Spændende gæstetalere
Konferencen har igen i år et bredt sammensat program, hvor det i høj grad er sejlklubbernes egne ildsjæle, der leverer indholdet.

Dertil kommer nogle få gæstetalere, der typisk intet som helst har med sejlsport at gøre – men som alligevel ofte ender med at levere pointer, der går rent hjem hos konferencedeltagerne.

Foruden Esben Danielsen er der i år også gæsteoplæg fra Søren Bechmann, anerkendt forfatter og foredragsholder med ekspertise inden for service og kundeoplevelser. Han fortæller om, hvordan sejlklubben bliver den gode vært for gæster i sejlklubben og på havnen. Oplægget er en del af Vild med Vand-sporet på konferencen.    

Se hele programmet for Klubkonferencen her   

Fem dage før konferencen var der indløbet cirka 210 tilmeldinger. Et tal, der er på niveau de seneste års deltagterantal. Dog med den forskel, at kapsejladslederne i år holder deres årlige seminar på et andet tidpunkt og ikke som en integreret del af Klubkonferencen.

Du kan stadig nå at komme med. Find tilmeldingen her