Dansk Sejlunion9. april 2016 16:47 af Henrik Tang

Vinderen af TORM Prisen 2016 blev Ilene Eriksen

Foto: Flemming Ø. Pedersen, Dansk Sejlunion

TORM Prisen 2016 gik til Ilene Eriksen – trænerchef i Yachtklubben Furesøen

Til Dansk Sejlunions generalforsamling d. 9. april modtog trænerchef Ilene Eriksen TORM Prisen 2016.

Med TORM Prisen hædrer TORM Fonden og Dansk Sejlunion hvert år en frivillig leder eller en sejlklub, der har gjort en særlig indsats i sejlsporten. Sammen med prisen følger en check på 30.000 kr. til udvikling af sejlsporten – et beløb, Yachtklubben Furesøen (YF) vil bruge til et kølbådsprojekt for klubbens unge sejlere.

Ilene Eriksen var naturligvis både beæret og stolt, da TORM Prisen blev overrakt af Direktør for TORM Fonden, Jens Bjergmose.

Om modtagelsen af TORM Prisen siger Ilene Eriksen:

”Jeg er meget glad og beæret på klubbens vegne – jeg blev en smule overrasket, da jeg blev ringet op tidligere på året for at levere nogle fotos til medlemsbladet SEJLER i forbindelse med at være indstillet til TORM Prisen.

Hovedvægten af mit frivillige arbejde i sejlklubben lægges i at have en stærk trænergruppe, der fungerer godt. Så kommer sejlere og forældre selv susende ind ad døren og vil være med. 

Jeg har selv sejlet siden jeg var ung, og nu er det min hobby at få flest muligt børn og unge ud på vandet og at være med til at skabe sejlere for livet. Rigtigt mange forældre i YF vil gerne engagere sig og er en stor drivkraft i et godt og funktionelt samarbejde. Samtidig har vi i klubben mange gode kræfter i form af mangeårige medlemmer, der – ligesom jeg – synes det er sjovt at være med omkring de unge i klubben og derfor lægger et stort arbejde.

Den gode opbakning fra klubbens bestyrelse, Rudersdals Kommune og Dansk Sejlunion er også en væsentlig faktor for, at det går rigtigt godt for Yachtklubben Furesøens Ungdomsafdeling. Der er stor velvilje til at støtte op om ungdomsafdelingen – også økonomisk.

Vi glæder os enormt over TORM Prisen, der vil indgå i vores nye kølbådsprojekt. I forårssæsonen får vi 4 nye Open 5.70 kølbåde på vandet, som skal bruges til duelighedsundervisning, kapsejlads, matchrace og ikke mindst til træning af vores hold, som dyster om at være med i Sejlsportsligaen”, fortæller Ilene Eriksen.

Se mere om TORM Prisen ved at klikke på banneret herunder.