Dansk Sejlunion25. april 2016 19:03 af Henrik Tang

Året første TORM Stævne - Egå Sejlklub melder klar

Arkiv, Mogens Hansen
Foto: Arkiv, Mogens Hansen

Snart går det løs ... Årets første TORM stævne bliver sejlet i weekenden d. 30. april og 1. maj.

Tormlogo Primaer 2016

Over 150 sejlere melder deres ankomst på Egå Marina

Til årets første TORM Stævne, som er TORM Junior Grandprix, møder ca. 100 sejlere op fordelt i klasserne Optimist og Zoom8.

Egå Sejlklub er arrangør af stævnet, og sideløbende med TORM Junior Grandprix kapsejles der også i Optimist C og B samt Laser 4.7 til Jysk Rejsebureau CUP.

Samlet trækker TORM Grandprix og Jysk Rejsebureau CUP over 150 sejlere, så Egå Marina kommer til at summe af liv, når over 150 sejlere, deres forældre og søskende, frivillige fra Egå Sejlklub og kapsejladsledelsen slår lejr for en weekend på marinaen.

Stævneleder Niels Amstrup fortæller: ”Vi er parat til at tage mod sejlerne og ikke mindst alle andre involverede. Det vi lægger vægt på som arrangør er, at der selvfølgelig skal afvikles gode sejladser med højt sportsligt niveau til TORM Junior Grandprix. Den sportslige del til sejladserne i TORM Grandprix er vi helt trygge ved, for vi har fået et virkelig stærkt mandskab med af kapsejladsledere. Men vi føler også, at vi har en speciel forpligtelse over for de mindste sejlere. Desto bedre vi er til at tage os af dem, desto flere sejlere har vi også på sigt. C- og B-sejlere får selvfølgelig deres egen bane til Jysk Rejsebureau CUP, og der er rigtig flotte præmier – blandt andet en stor deltagerpokal til alle C-sejlere. Én ting er aktiviteterne på vandet. Men det er lige så vigtigt, at det skal det være hyggeligt til lands for forældre og søskende, mens der sejles. Der skal være en god atmosfære på marinaen, så det er hyggeligt at være på land. Så vi har sat et stort telt op, hvor der blandt andet er bordfodbold. Og der bliver spillet musik på land, så der er god stemning. Vi er overordentligt glade for den store tilslutning til stævnet, og vi glæder os til at tage mod alle sejlere, forældre og søskende”, slutter Niels Amstrup.

Se mere på stævnets hjemmeside

Se mere om aktiviteter for Optimist og Zoom8 på klassernes sider ved at trykke på banner herunder.