Dansk Sejlunion22. februar 2016 21:50 af Henrik Tang

Stem på din favorit til TORM Prisen 2016

Hvem skal hædres for en særlig indsats i sejlsporten? TORM Prisen anerkender det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet.

Hvad er TORM Prisen?

TORM Prisen tildeles en sejlklub, en gruppe af klubpersoner eller en enkeltperson, som i det forløbne år har skabt aktiviteter, der har fået flere sejlere på vandet – eller fået sejlere på vandet i flere timer. TORM Prisen ønsker at anerkende det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet, og som kan være til inspiration for alle i dansk sejlsport. Sammen med anerkendelsen følger TORM Prisens vandrepokal samt 30.000 kr. øremærket til det videre arbejde i sejlsporten. TORM Prisen 2016 overrækkes på Dansk Sejlunions generalforsamling d. 9. april i Svendborg.

Sejlernes Stemme

Som sejler eller frivillig i en klub i Dansk Sejlunion kan du stemme på din favoritkandidat via sejlsport.dk/tormprisen. Når priskomitéen skal afgøre, hvem der modtager TORM Prisen 2016, indgår sejlerstemmerne i valget. Priskomitéen består af Jens Bjergmose, direktør i TORM Fonden, Thomas Jacobsen, sportschef i Dansk Sejlunion og Mads Kolte-Olsen, generalsekretær i Dansk Sejlunion.

De nominerede til TORM Prisen 2016

  • Teamet bag ØRC
  • Teamet bag Glyngsurf, Sallingsund Sejlklub
  • Bent Ulrik Niss, Nordjysk Windsurfing Klub
  • Faaborg Sejlklub
  • Ole Ingemann Nielsen, Svendborg Amatør Sejlklub
  • Ilene Eriksen, Yachtklubben Furesøen
  • Rørvig Sejlklub
  • Horsens Sejlklub

Læs mere og stem

Læs mere om kandidaterne og stem på din favorit inden d. 20. marts ved at klikke på banneret til højre herunder.