Dansk Sejlunion2. december 2015 12:33 af Henrik Tang

Indstil kandidater til TORM Prisen 2016

Vinderen af TORM Prisen 2015, Claus Møller Christensen, Skælskør Amatør-Sejlklub

Hvem skal hædres for en ekstraordinær indsats i sejlsporten?

Med TORM Prisen hædrer TORM Fonden og Dansk Sejlunion hvert år en frivillig leder eller en sejlklub, der har gjort en særlig indsats i sejlsporten. Med TORM Prisen følger en check på 30.000 kr. til udvikling af sejlsporten.

Indstil en kandidat til TORM Prisen

Frem til d. 31. december 2015 er det muligt at indstille kandidater til TORM Prisen.

TORM Prisen tildeles en sejlklub, en gruppe af klubpersoner eller en enkeltperson, som i det forløbne år har skabt aktiviteter, der har fået flere sejlere på vandet – eller fået sejlere på vandet i flere timer.

TORM Prisen ønsker at anerkende det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet, og som kan være til inspiration for alle i dansk sejlsport.

Læs alt om TORM Prisen og indstil kandidater ved at trykke på banneret herunder.