Dansk Sejlunion17. september 2015 07:09 af Flemming Ø. Pedersen

Subaru i nyt partnerskab med Dansk Sejlunion

Subarus salgsdirektør i Danmark, Niels Thaning (tv), var for et par uger siden forbi Svendborg for at præsentere den nye landsholdsbil for Nacra-sejlerne Allan Nørregaard og Anette Viborg. Længst til højre er det Dansk Sejlunions elitekoordinator, Frank Eriksen.

Subaru og Dansk Sejlunion har indgået en fireårig samarbejdsaftale, som blandt andet giver landsholdssejlerne adgang til de traileregnede biler på favorable vilkår.

For første gang får landsholdssejlerne mulighed for at benytte en fælles bilaftale på fordelagtige vilkår. Det sker efter, at Subara og Dansk Sejlunion har indgået en fireårig samarbejdsaftale, der løber frem til udgangen af august 2019.

Mange timer bag rattet
På en træningsdag først i september var Subarus danske salgsdirektør, Niels Thaning, en tur forbi Svendborg Sunds Sejlklub for at præsentere bilen for Nacra-sejlerne Allan Nørregaard og Anette Viborg – to af de måske kommende kunder.

”Vi kører nok omkring 20.000 km. om året med trailer rundt til stævner i Europa. Det giver mange timer bag rattet, så vi er glade for aftalen med Subara, der giver os mulighed for at komme rundt på en god måde,” sagde Allan Nørregaard.

Velegnet til trailerkørsel
Med sit effektive firehjulstræk er Subaru særligt velegnet til trailerkørsel. Bilerne trækker op til to tons, og bilens særlige gearkasse sikrer, at trækkraften automatisk flyttes til dét hjul, hvor der er mest træk. Det har stor betydning, hvis fx båden skal trækkes op fra et algegroet slæbested – eller hvis en campingvogn skal væk fra fra noget smattet græs.

”Vi er overbeviste om, at vores biler egner sig rigtigt godt til sejlernes behov – både på grund af trækkraften og med den høje komfort til de lange ture. Så vi glæder os over aftalen med Dansk Sejlunion og ser frem til at følge landsholdssejlerne de næste fire år,” sagde Niels Thaning.