Dansk Sejlunion8. juni 2015 12:46 af

TORM GP: Furesøen leverede perfekt afslutning

Mogens Hansen
Foto: Mogens Hansen

Yachtklubben Furesøen var i weekenden vært for årets sidste TORM Junior Grandprix. Søndag blev mesterskabssejlerne fundet.

Med godt 200 sejlere på jollepladsen ved Yachtklubben Furesøen var der lagt op til en meget intim sejlerweekend. Årets sidste TORM Junior Grandprix løb af stablen den 6.-7. juni under gode forhold på land og vand.

Furesøen lagde ikke låg på den friske vind der søvandet nogle til tider udfordrende bølger. 

Med 74 deltagere var feltet med A-Optimister størst – her gjaldt det for sejlerne at sikre pladserne ved sommerens internationale stævner. Fordelingen af sejleren til VM, EM og NoM kan ses på Optimist Class Denmarks hjemmeside.

Havnen ved Yachtklubben leverede den perfekte legeplads for de mange børn og voksne der prøvede kræfter med Sejlunionens aktivitetstrailer. En populær og tilbagevendende aktivitet ved TORM Grandprix’erne.

Se resultaterne fra TORM Junior Grandprix’et her og flere billeder fra land og vand her.