Dansk Sejlunion20. maj 2015 09:32 af

6 forrygende dage i Glyngøre

Torben Kornum
De lokale fra Glyngøre om omegn udnyttede det gode vejr til at kigge forbi TORM-stævnet og se bla. landsholdssejlerne helt tæt på. Foto: Torben Kornum

Glyngøre by, Sallingsund Sejlklub og Skive Maritimt Center gjorde Kristihimmelfartsdagene til en uforglemmelig oplevelser for TORM Grandprix-deltagerne og Sejlerlandsholdet.

Sidste uge blev Glyngøre invaderet af sejlere og familier. Første indryk stod Sejlerlandsholdet for – og hvilken velkomst byen leverede med velkomstskilt og flag langs hovedgaden.

Landsholdslejr som i Rio
Landsholdet havde lagt den årlige store træningslejr i Glyngøre fra tirsdag til torsdag med fokus på blandt andet de specielle strømforhold i Sallingsund. Forholdene med også mange vindspring passer godt med de forhold OL-sejlerne vil møde i Rio.

150 sejlere til TORM GP
Fredag til søndag blev der sejlet TORM Ungdoms Grandprix ligesom der også var plads til de olympiske klasser ved Glyngøre Cup – i alt otte klasser. De omkring 150 sejlere blev budt på lidt af det hele på vandet, men på land var ikke meget slinger i valsen hos arrangørerne og de godt 50 frivillige. Et flot setup med gode muligheder for socialt samvær på tværs af klasser og niveauer gjorde både træningslejr og TORM-stævnet til en stor succes.

Tak til de mange frivillige, Sallingsund Sejlklub og Maritimt Center Skive.

Resultater fra stævnet finder du her.

TV Midtvest kiggede forbi Glyngøre bla. fredag – se indslaget herunder.