Dansk Sejlunion14. december 2014 22:37 af Henrik Tang

SUP-sæsonen fortsætter

I 2014 arrangerede Ishøj Surfklub en stævnerække i SUP-race henover vinteren. I år er flere klubber gået sammen om ”Vinter SUP CUP”.

Surf- og sejlklubberne på banen

SUP-sporten har taget sit indtog Danmark - herunder ikke mindst i en lang række surf- og sejlklubber. Over 25 klubber har SUP på repertoiret af vandsportsaktiviteter, og i sæsonen 2014 har mange surf- og sejlklubber været arrangører af en lang række af de over 30 stævner/events, som sæsonen har budt på.

Det sidste stævne i 2014 blev arrangeret af Middelfart Sejlklub – et stævne der udover at runde 2014 af også var 2. afdeling af ”Vinter SUP CUP 2015”.

”Vinter SUP CUP” i gang

Sidste års ”Vinter SUP” var en stævnerække over 5 gange i Ishøj Surfklub. Deltagerne kom fra nær og fjern, og netværket blandt sidste års deltagere har gjort, at flere klubber nu er gået sammen om at arrangere en stævnerække, så ”Vinter SUP CUP” i 2015 kommer rundt i flere klubber.

Formålet med ”Vinter SUP CUP” er selvfølgelig at komme på vandet i vinterhalvåret. At dyrke vandsport om vinteren kræver motivation, og ved at dele stævnerne over flere klubber håber arrangørerne af ”Vinter SUP CUP” på at kunne tiltrække endnu flere SUP-surfere til at holde sig i form på SUP året rundt.

Til 2. afdeling af ”Vinter SUP CUP 2015” blev motivationen prøvet af! På trods af en strid og iskold vind mødte en flok garvede Stand Up Paddle surfere op til stævnet i Middelfart Sejlklub søndag d. 14. dec.. Turen var godt og vel 6 km langs kysten fra Middelfart Marina ud til Hindsgavl Slot og tilbage igen – en tur der måske ikke lyder af alverdens kraftudfoldelse, men ikke desto mindre måtte erfarne SUP-surfere udgå pga. hård vind.

Da selve konkurrencen var slut, stod det dog lysende klart, hvad omdrejningspunktet for stævnerækken er – nemlig at mødes med ligesindede, styrke det sociale samvær og at holde motivationen oppe henover vinteren!

Stævner 2015

Se kommende stævner til ”Vinter SUP CUP” på www.supsite.dk, hvor man desuden altid holde sig opdateret ift. alle SUP-stævner for sæsonen 2015.