Dansk Sejlunion12. juni 2014 00:12 af Flemming Ø. Pedersen

Radial EM: Rindom holder sig i top-5

Anne-Marie Rindom. Foto: Dansk Sejlunion

Efter tre dages sejladser er Anne-Marie Rindom nummer 5 og Sarah Gunni nummer 16 ved Laser Radial EM. Gunni vandt dagens anden sejlads.

Med en 7. og en 21. plads i onsdagens to sejladser ved Laser Radial EM faldt Anne-Marie Rindom en plads tilbage fra en 4. til en 5. plads i den samlede stilling.

Sarah Gunni havde endnu større udsving i sine placeringer – med henholdsvis en 30. og en 1. plads! 

”Jeg havner i kaos ved topmærket (mister min vindpil!) og derfra går sejladsen bare dårligere og dårligere. I anden sejlads får jeg endnu en god start, og det samme er ved at ske igen.Men jeg tager en hurtig beslutning og sejler ud til højre til et tryk. Jeg får et skift og er langt foran. Derfra er det "bare" at holde de andre bag mig, og jeg vinder sejladsen. Så det var noget af en følelsesmæssig rutsjebanetur,” skriver Gunni i en opdatering på facebook.

EM-stævnet, der sejles ud for Split i Kroatien, bød også onsdag på springende vind – om end lidt kraftigere i styrke end de første dage. Efter sejladser trak et uvejr ind over området, og sejlerne blev sendt i havn.