Dansk Sejlunion6. juni 2014 14:57 af Henrik Tang

Familie-Flotille 2014 sejler afsted

Familie-Flotillen i 2014 er nu planlagt. Der er afgang fra Hou d. 4. juli med Martin Teglgaard Rise Christensen ved roret på førstebåden.

I 2013 fulgtes flere familier på sommerens tursejlads. Familierne meldte samstemmende tilbage til Dansk Sejlunion, at både børn og voksne havde haft stor fornøjelse af at dele oplevelserne med hinanden på familie-flotillen.

Familie-flotille 2014

Igen i 2014 inviteres børnefamilier til en familie-flotille. Flotillen sejler fra Hou d. 4. juli og turen går syd om Fyn og Sjælland gennem Bøgestrømmen og måske et stykke op af den Svenske kyst.

Familie-flotillen sejler ca. 3-4 timer dagligt alt efter vejr og vind, og hvad deltagerne har lyst til. Den erfarne skipper på førstebåden, Martin Teglgaard Rise Christensen, har udvalgt en række attraktive havne undervejs, og deltagerne har mulighed for at byde ind med gode idéer til, hvordan turen kan udvikle sig.

Tilmelding inden d. 1. juli

Tilmelding til Familie-Flotille 2014 foregår via Facebook-netværket ”Flotille-sejlads i Danmark”.

Dansk Sejlunion forærer alle børn på familie-flotillen en lækker overtræksvest og en drikkedunk, og alle både får en ”Flotille-stander” samt et sæt af bogen ”Tag ud at sejle”, så børnene har noget sjovt at lave undervejs på turen.

Tilmeldingsfristen er d. 1. juli, hvis man vil sikre sig gaverne fra Dansk Sejlunion.

Se mere på Facebook-netværket ”Flotille-sejlads Danmark” og tilmeld dig via menuen begivenheder.

Se mere om Flotille-sejlads ved at trykke på banneret til højre.