Dansk Sejlunion22. maj 2014 09:13 af

TORM GP: Alle kan komme på vandet i Horsens

Flemming Ø. Pedersen
Foto: Flemming Ø. Pedersen

Årets andet TORM Junior Grandprix afholdes i weekenden i Horsens. 200 joller i klasserne Optimist, Zoom8 og Feva mødes på fjorden. Tilskuerne kan også prøve sig frem på vandet.

Sejlerne skal ikke forvente de stærkeste vinde i weekenden på Horsens Fjord, men det gode weekendvejr giver rig mulighed for alle interesserede i at komme på vandet. Dansk Sejlunion stiller op i Horsens under årets andet TORM Junior Grandprix med TORM Aktivitetstraileren. Det betyder at alle på havnen kan få en tur på vandet.

"Man kan padle, surfe og flere andre ting i havnen ud for jolleskuret, og der er redningsveste til låns," fortæller formand for Horsens Sejlklubs ungdomsafdeling, Anne Skjerning. Hun regner med at traileren bliver åbnet, når sejlerne er taget ud ved omkring 10-tiden. Så husk tørt skiftetøj, hvis du vil lege med.

Udtagelse til sommerens mesterskaber
Pantaenius TORM Grandprix arrangeret af  Horsens Sejlklub er sommerens absolut største stævne i området. Stævnet er det andet ud af tre ranglistestævner, som danner baggrund for udtagelse til sommerens NM og EM for de unge sejlere. Pantaenius TORM Grandprix markerer samtidigt, at klubbens ungdomsafdeling fylder 100 år denne sæson.

Samtidig danner Horsens Sejlklubs nye klubhus en perfekt ramme for de mange sejlere og familier.

"Vi forventer, at der bliver masser af hygge på havnen, og søndag lover DMI sol, så der kan man sidde og nyde vejret og den smukke udsigt fra vores nybyggede klubhusterrasse," siger en forventningsfuld Anne Skjerning.

Stævnet kan følges her…