Dansk Sejlunion31. maj 2014 18:01 af Flemming Ø. Pedersen

Liga dag 2: Hellerup forsvarer føring

Foto: Per Heegaard

Hellerup Sejlklub ligner en vinder af første stævne i Sejlsportsligaen. KDY og Silkeborg følger på de næste pladser.

I forhold til åbningsdagens friske vindforhold var det mere stille forhold, der mødte ligaklubberne, da de fra kl. 9.30 lørdag formiddag stævnede ud til sejladserne på Sejlsportsligaens dag 2.

Den lette vind tog lidt stress ud af besætningerne, der for de flestes vedkommende var uvante med J/70’erne, og modsat fredag var der ikke mange ”timeglas” på de lejlighedsvis genstridige gennakere.

På resultattavlen fortsatte Hellerup Sejlklub stilen fra fredag med at vinde næsten det hele. Først i lørdagens sidste sejlads blev Mads Christensen og co. dukket lidt og måtte glide i mål på en 5. plads.

De ’tabte’ placeringer åbner en dør på klem for de nærmeste forfølgere, KDY og Silkeborg, før  stævnet afgøres søndag eftermiddag.

Stillingen i toppen efter otte fuldførte flights, svarende til 24 sejladser, er: 1. Hellerup Sejlklub, 43 point, 2. KDY, 39 point, 3. Silkeborg Sejlklub, 38 point.

Sejladserne genoptages fra søndag formiddag. Alt kan stadig ske, selv om Hellerup-mandskabet ligner en vinder.

Se den fulde stilling og følg ligasejladserne via sejlsportsligaens livecenter

Sportsbåd Open i gang
Ligastævnet i Rungsted voksede ganske betydeligt lørdag, hvor både CB66 og J/80-klasserne tog hul på Sportbåd Open – og dermed en del af den samlede satsning på at styrke sportsbådssejladsen i Danmark. 

Se resultaterne via sejlsportsligaen.dk/sportsbaad-open/