Dansk Sejlunion13. maj 2014 22:49 af Henrik Tang

Familie-flotille 2014?

Dansk Sejlunion oplever en efterspørgsel fra familier, som ønsker at følges ad på familie-flotille til sommerferiens tursejlads.

Familie-flotille i sommerferien?

Dansk Sejlunion oplever en efterspørgsel fra familier, som ønsker at følges ad på familie-flotille til sommerferiens tursejlads.

Der søges med lys og lygte efter en familie, der vil tage teten og føre an for en familie-flotille. Så hvis du sidder med tanker om at sejle sammen med andre børnefamilier i sommerferien, og har lyst til at være "førstebåd", skal du ikke holde dig tilbage. Meld dig under fanerne til Dansk Sejlunion, som står klar med gode råd og vejledning til planlægning, markedsføring og gennemførsel.

Sidste års deltagere er klar igen!

Flere af sidste års deltagere er klar igen, herunder Karina Haarder Olsen, som fortæller:

Da vi først tænkte på at sejle med på familie-flotillen sidste år, tænkte jeg først, at det var da en mærkelig fornemmelse at skulle sejle på ferie med en masse fremmede, da vi jo plejer at sejle alene kun os 3 i vores maxi 84, Carpe diem. Min mand havde læst om familie-flotillen, og vi talte sammen frem og tilbage. Min mand var meget opsat på at vi kom af sted – jeg derimod var lidt mere tilbageholdende, da jeg var bange for, at vi måske ville gå glip af ferie ”sammen” … Jeg fik tygget på mine betænkeligheder et par gange, og vi kom af sted.

Når vi mindes turen nu, var det en tur, jeg personligt vil kigge tilbage på med stor glæde, og faktisk en lykkefølelse, der strækker meget langt. Vi, der sejlede sammen, nåede at besøge Dragør, Rødvig, Præstø, Vordingborg, Omø, Marstal, Fåborg, Dyvig, Middelfart, Endelave, Samsø, Sejrø, Rørvig, Gilleleje, Höganäs.

Vi skulle lige lære hinanden at kende, og den bedste måde er: ”kaffe”… Hver aften sad vi på diverse moler, og drak vores aftenkaffe. Vi lærte hinanden at kende med humor, åbent sind, og vores fælles lidenskab: Sejlads!

Det kan klart anbefales at sejle med på familie-flotille! Af alt det vi oplevede, kan jeg kun beskrive i brudstykker, selvom det hele ligger på nethinden og giver mig smil på læben, for det var med 210% én af de bedste ferier, jeg har haft! De mange mennesker, vi lærte at kende, betyder også rigtig meget for os i dag. Og selvom vi ikke har set hinanden siden, har mange af os kontakt på Facebook, og vi SKAL ses igen!, slutter Karina Harder Olesen, Carpe diem.

Familie-flotille 2014

Dansk Sejlunion bakker op om gode initiativer til en familie-flotille i sommerferien. F.eks. forærer Dansk Sejlunion gaver til alle deltagende børn. Alle børn modtager en drikkedunk og en lækker overtræksvest, som giver børnene følelsen af at være en del af "sejlerflokken", og som giver forældre mulighed for at spotte alle sejlerbørn i flotillen. Endeligt forærer Dansk Sejlunion hver båd et sæt af udgivelsen "Tag ud at sejle", som består af en teoribog og en opgavebog til børn i alderen 7-12 år, så der kan løses spændende opgaver undervejs.

Hvis du har lyst til at være ”førstebåd” på dette års familie-flotille, har du et stort privilegium – det er din familie, der kommer med udspillet til en rute. Kontakt Dansk Sejlunions konsulent Henrik Tang, henrik@sejlsport.dk, for yderligere information om muligheder for at være ”førstebåd”.

Se mere om flotillesejlads og tilmeld dig Facebook-netværket "Flotillesejlads i Danmark" ved at trykke på banneret herunder.