Dansk Sejlunion2. april 2014 15:46 af

Danskerne rykker frem på Mallorca

Jesus Renedo/Sofia
Foto: Jesus Renedo/Sofia

Fem danske både kravler op i stillingen på tredjedagen ved World Cup'en på Mallorca. Bedst er Ida Marie Baad og Marie Thusgaard, 49erFX, der ligger nummer to.

Tredje dags sejladser bød på mange danske opmuntringer ved World Cup-stævnet på Mallorca. 

Bedst ser det ud i 49erFX, hvor alle tre danske besætninger ligger i top-ti. Ida Marie Baad og Marie Thusgaard hentede to 3. pladser og ligger samlet nummer nummer to. 

Anne-Julie og Maiken Schütt hentede en 4. og en 8. plads. Det sender dem frem som nummer otte samlet - én placering foran Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen som samlet nummer ni. Jena og Katja sluttede dagen med en prik - efter en 10. plads i første sejlads. 

Også i 49er var der noget at glæde sig over for Peter Lang og Jonas Warrer. Der har været pæne udsving i deres resultater de første to dage - et mønster, der fortsatte onsdag med en 3-15-3 serie. 

Samlet rykker Warrer og Lang tre pladser frem til en samlet femteplads - blot et enkelt nettopoint fra en podieplads. 

I Nacra 17 rykker Allan Nørregaard og Line Just hele 11 pladser frem til netop en 11. plads samlet efter en 6-13-11 serie i dagens sejladser. En opmuntrende dag for den stadig relativt uprøvede danske Nacra-besætning.

Se flere resultater på ISAFs stævneside samt følg med via tracking på trofeoprincesasofia.org