Dansk Sejlunion4. marts 2014 22:23 af Henrik Tang

”Ung til Ung–weekend" i Middelfart

"Ung til Ung"-netværket, som blev stiftet på "Klubkonferencen 2013", inviterer til ungdoms-weekend i Middelfart.

Til ”Klubkonferencen 2013” tog de unge deltagere initiativ til at stifte netværket "Ung til Ung". På kort tid havde netværket et stort antal medlemmer og tæller nu knap 400 unge sejlere.

Aktiviteter - også uden for sejlsæsonen

”Ung til Ung”-gruppen har taget initiativ til at mødes uden for sejlsæsonen. Det sker i weekenden d. 15.-16. marts, hvor der inviteres til ”Ung til Ung”-weekend i Middelfart Sejlklub.

”Ung til Ung”-netværket skriver, at de unge sejlere skal ”mødes i den omvendte verden, hvor op og ned har byttet plads”. Der skal bygges og kapsejles med fjernstyrede modelbåde, der skal holdes et brag af en piratfest, og derudover er der også visse overraskelser i løbet af weekenden.

Idéen med weekenden er, at ”Ung til Ung”-gruppen vil pleje det brede fællesskab, så der også er aktiviteter omkring de unges fælles passion for sejlsporten uden for den traditionelle sejlsæson.

”Ung til Ung”-weekenden henvender sig til sejlere i alderen 16-25 år, og alle er velkomne. Tilmeldingsfristen er søndag d. 9. marts.

Se mere om "Ung til Ung"-netværket her.

Tilmeld dig weekenden ved at trykke på banneret herunder.  

UNG-TIL-UNG

Initiativet til "Ung til Ung"-weekenden i Middelfart er taget af: Christian Okkels (Kolding Sejlklub), Frida Hangel (Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter), Felix Jacobsen (KDY), Birgitte Diget (Silkeborg Sejlklub) og Thea Salomon (Middelfart Sejlklub).