Dansk Sejlunion28. februar 2014 19:13 af Henrik Tang

Tilmeld dig Sommeraktiviteter her!

Hvis du er junior eller ung sejler, skal du selvfølgelig have en masse timer på vandet i sommerferien!

Tilmeldingen til dette års mange sommeraktiviteter er åben, og det er en god idé at få sig tilmeldt hurtigt. Faktisk er nogle sommeraktiviteter traditionelt udsolgt på få dage.

Igen i år er der en masse sommercamps for børn og unge sejlere, ligesom mange klubber holder åbent i dagtimerne. Sommeraktiviteterne er fordelt i hele landet, så der er noget for alle børn og unge sejlere.

Der er også vidt forskellige programmer til de mange sommeraktiviteter – så der er noget for enhver smag! Både for dig der vil windsurfe, sejle jolle, være med på en sejlende sommercamp, på camp med familien, sejle kølbåd eller noget helt andet som fx SUP.

Der er et begrænset antal pladser på de enkelte sommercamps og andre sommeraktiviteter, så husk at få dig meldt til i god tid.

Hvad er Sommersejlads?

Til Sommersejlads holder klubben åbent i dagtimerne. Du kommer til at sejle det meste af dagen - og derudover er der en masse sjov på land.

Hvad er Sommercamps?

Til Sommercamp sejler du sammen med vennerne dagen lang - og derudover er der også en masse andre fede tilbud.

Til Sommercamps køber du hele pakken. Du overnatter sammen med dine sejlervenner og får snacks, morgenmad, frokost og aftensmad.

Tilmeld dig Sommeraktiviteter 2014

Se de mange sommeraktiviteter ved at trykke på banneret herunder.

Tilmeld -dig -sommeraktiviteter -2014